Bilgi ve Rezervasyon
0256 221 22 55

MİSAFİR İNTERNET KULLANIMI AYDINLATMA METNİ

Misafir İnternet Kullanımında İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla internet kullanımı için doldurulan hotspot kullancı paneli hakkında Aşkın Tekstil Tur. Tic. Ltd. Şti. Maxeria Blue Didyma Akbük Şb. tarafından hazırlanmıştır.

İnternet kullanımı için doldurulan hotspot kullancı paneli aracılığıyla paylaştığınız T.C. Kimlik Numarası ve internet kullanımına dair trafik bilgileriniz ile sınırlı olan kişisel verileriniz, sunulan internet hizmetinde veri sorumlusunun güvenliğinin sağlanabilmesi ve 5651 sayılı kanun gereği trafik bilgilerinin kayıt edilmesinin zorunluluğunu yerine getirmek amacılıyla işlenmektedir. www.akkasgroup.com

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan, “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir. Bu kişisel verileriniz yetkili kamu kurum ve kuruluşlarla paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” Madde 5’e göre, Akbük Mahallesi 1001 Cadde No:164 Didim/Aydın adresine yazılı olarak gönderebilir veya kvkk@maxeriahotel.com e-posta adresine iletebilirsiniz.